Massasje

Massasje

 

Colosseum Kiropraktorklinikk tilbyr også massasje og bruker ofte massasje i tilknytning til kiropraktorbehandling; enten parallelt, eller som en avsluttende del av behandlingsserien. Vi tilbyr ulike massasjeformer og i samråd med deg vil vi finne den formen som er best egnet for deg.

Går du med muskulære spenninger eller har lyst til å stikke innom for en god massasje, bør du prøve vårt massasjetilbud.

Vi selger også gavekort til massasje.

Klassisk massasje

 

Klassisk massasje (Swedish massage) er brukt over hele verden og er meget godt egnet for å løse opp muskelspenninger i kroppen. Klassisk massasje gir god avslapning i kroppen og er en av de viktigste behandlingsmetodene for å løse opp ømme og spente muskler.

 

Klassisk massasje kan brukes ved for eksempel:

 

- Muskelspenninger

- Smerter i rygg, nakke og hode

- Triggerpunktbehandling

- Rehabilitering etter idrettsskader

- Stressrelaterte plager

- Søvnforstyrrelser

- Nedsatt immunforsvar

- Tretthet/slapphet

 

Hvorfor klassisk massasje?

 

Den største årsaken til sykefravær i arbeidslivet er lidelser i muskel- og skjelett systemet. Vi har ofte statiske arbeidsstillinger som gir ensidig belastning på kroppen, d.v.s. lite bevegelighet. Arbeidsdagen er ofte svært hektisk og stressende, noe som kan resultere i ulike spenninger som setter seg i kroppen. Spenninger som dette forårsaker ofte smerter, spesielt i skuldre, nakke og rygg, men også i hofter og knær. Dette igjen kan resultere i dårlig søvnkvalitet, irritasjon, tretthet, angst og svekket immunforsvar. For å forebygge slike plager kan man benytte seg av klassisk massasje, gjerne en avslappende behandling.

Behandlinger

 

Første konsultasjon bruker vi alltid til å gå igjennom de plagene klienten har og søker hjelp for. Klientens sykdomshistorikk, generell helsetilstand og tidligere behandlingsformer som er brukt for de samme plagene kartlegges. Vi forsøker å finne frem til hva som kan være årsaken til plagene og hva som eventuelt kan gjøres. Det vil alltid være deler av kroppen som ikke behandles og disse pakkes godt inn i myke håndklær eller pledd. En behandling starter med at terapeuten varmer opp muskulaturen med en myk massasje. Terapeuten vil deretter benytte ulike grep/tak avhengig av hvor dyp massasje klienten trenger/ønsker Når terapeuten er ferdig avsluttes behandlingen med at klienten får noen minutter i fred og ro. Etter en behandling kan muskulaturen være noe øm, men de fleste opplever at de blir mer smidige, føler mer velbehag og ro, både i kropp og sjel.Nedenfor er et utvalg av mange forskjellige behandlingsformer:

 

Idrettsmassasje er en dyp massasje som går på bestemte problemområder (deler av kroppen). Idrettsmassasje er en videreutvikling av klassisk massasje. Man bruker mange av de samme grepene/takene, men går dypere ned i muskelvevet. Med fokus på å forkorte restitusjonstiden i forhold til skader og muskulære plager. For idrettsutøvere/-lag, ta gjerne kontakt så vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå.

 

Triggerpunktbehandling brukes ofte som en del av behandlingen for å få best mulig resultat ved ulike smertetilstander. Muskelknuter dannes i muskelfibrene og disse kalles triggerpunkter. Muskelknuter gir ofte smerter i kroppen, vi merker dem spesielt i nakke, skulder, rygg og hode. Hvis terapeuten ikke har god nok kunnskap om kroppens anatomi og hvilke ”refererte smerter” de kan gi, er de lett å overse. Triggerpunkter behandles med en spesiell type massasje.

 

Velværemassasje er rolig, behagelig og avslappende.

Copyright © All Rights Reserved

Kiropraktorvakten AS

Colosseum Kiropraktorklinikk

Telefon 22 83 42 20

Org. nr. 886 813 252

Middelthunsgate 19, 0368 Oslo

E-post: post@colosseumkk.no